Vaalikonevastauksia: Muut

Viikonloppuna tuli käytyä läpi muutamia vaalikoneita: MTV3, Keskisuomalainen ja eläinpoliittinen vaalikone.

YLE:n vaalikone kattaa parhaan kysymyspatterin. MTV3 ja KSML tuntuvat lainaavan 3/4 kysymyksistä suoraan Yleltä. Ylen etu näihin muihin on mahdollisuus perustella vastaustaan jokaiseen kysymykseen erikseen. MTV3 ja KSML käyttävät samaa vaalikonepohjaa, jossa perustelut annetaan kysymysryhmittäin.

Keskisuomalaisen koneen ehdoton etu löytyy paikallisista kysymyksistä. Se sisältää oikeasti muutamia kysymyksiä, jotka erottavat Keski-Suomen ehdokkaita toisistaan. Esimerkiksi musiikkitalo.

Musiikkitalo kirvoittaa kielenkannat, mutta kaupungin budjetissa sille ei ole varattu euroakaan. Kannattaa nostaa eurot esiin esimerkiksi kulttuuri, ym. -lautakunnan päättäjien kanssa keskustellessa. Kannatan musiikkitaloa, jos sitä ei tarvitse kokonaan laittaa kaupungin taskuista. Kannatusyhdistykset voisivat aktivoitua tässä asiassa.

Itseäni kiinnostaa enemmän kaavoitus ja pyöräily. Niistä voitte lukea lisää edellisestä blogista tai käykää katsomassa vaalikonevastauksiani.

Mainokset

Tietoja Joni Kettunen

Koodin laatua rakastava ohjelmistokehittäjä. Haluan oppia uutta ja jakaa tietoani muille. Pyöräilen työmatkani ja toisinaan vien lapsen päiväkotiin peräkärryllä. Vietän paljon aikaa perheen parissa. Viiden hengen perheeseemme kuuluu kolme lasta, joista nuorin käy päiväkodissa. Lasten hoitamisen oheella nautin kirjojen lukemisesta ja monenlaisesta pikku puuhastelusta.
Kategoria(t): ehdokaspromoilu Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s