Yhtenä päivänä viikossa pyöräillen perille

Luonnon kauneusJos olet autoilija tai kävelijä, kokeile pyöräillä yhtenä päivänä viikossa. Työ- tai koulumatka on helpoin matka aloittaa, jos matkaa kertyy alle viisi kilometriä. Muutoin voit kokeilla pyöräilyä harrastukseen tai lähikauppaan.

Lintujen laulu ja auringonpaiste virkistävät ihanasti satulassa istuen. Näin keväällä luonto herää ja tarjoaa parastaan ympärilleen katsovalle. Muuttolinnut saapuvat, puiden lehdet avautuvat ja ihmiset hymyilevät. Haluan jakaa tämän nautinnon kanssasi. Lähde pyöräilemään.

Kauppataseesta murehtivat voivat perustella auton käytön vähentämistä taloudellisin luvuin. Jos Suomeen tuodaan vähemmän raakaöljyä, voimme ostaa enemmän kahvia. Maailma kiittää, kun pakoputkesta tulee vähemmän kaasuja. Pyöräillen pääsee etenemään saasteettomasti ja taloudellisesti.

Kevät on tullut!
Pyöräilkäämme!

Mainokset

Tietoja Joni Kettunen

Työmatkaa pyöräilevä ja lapsia pyörän peräkärryssä kuljettava pyöräilijä. Pyöräilyni koostuu arkiliikkumisesta, asioinnista keskustassa ja muutamasta kuntolenkistä. Autoa sen sijaan käytän vain hyötykäyttöön. Vietän paljon aikaa perheen parissa. Viiden hengen perheeseemme kuuluu kolme lasta, joista nuorimmat käyvät päiväkodissa. Lasten hoitamisen oheella nautin kirjojen lukemisesta ja monenlaisesta pikku puuhastelusta.
Kategoria(t): pyöräilyn edistäminen, vaikuttaminen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s