Toisen vuoden kilometrikisa

Kilometrikisan tulos 2013

Kilometrikisan tulos 2013

Tänä vuonna kilometrikisassa kertyi runsaasti enemmän kilometrejä kuin viime vuonna. 1376 kilometriä on yli 28 % enemmän kuin viime vuonna kerätty 1072. En tiedä kuinka paljon vaikutti joukkueen vaihtuminen. Aiemmin pyöräilin työpaikan joukkueessa, mutta tänä vuonna JYPS:n joukkueessa.

Pyöräilyseuran parhaat polkijat ajoivat lähes nelinkertaisen määrän kilometrejä meikäläiseen verrattuna. Tosin he varmaan harrastavat maantiepyöräilyä ihan tosissaan. Minä pyöräilen enimmäkseen työmatkoja ja muita hyötypolkaisuja.

Poikkeuksena kokeiluni JYPS:n pyörälenkillä. Kimpassa ajaminen tuntui yllättävän mukavalta. Vauhtikin vaikutti leppoisalta, kun oppi peesaamaan. Opin, että edellä ajavan perässä tuleva pääsee 20 – 25 % pienemmällä kulutuksella, kun pitää etäisyyden vajaan metrin mittaisena edellä ajavaan. Hyvin toimi.

Hitaalla maantielenkillä olin liian nopea. Sen sijaan hybridini oli aivan liian hidas oikeiden maantiepyörien vauhtiin. Omakohtaisen kokemuksen kautta oppii paljon uutta.

Suosittelen osallistumaan kilometrikisaan. Se on hauska tapa seurata kesän kilometrien kertymistä. Kisaan osallistuminen myös osaltaan motivoi polkemaan, autoilun sijaan. Pyöräilyn kautta myös tutustuu uusiin ihmisiin. Hauska laji.

Mainokset

Tietoja Joni Kettunen

Työmatkaa pyöräilevä ja lapsia pyörän peräkärryssä kuljettava pyöräilijä. Pyöräilyni koostuu arkiliikkumisesta, asioinnista keskustassa ja muutamasta kuntolenkistä. Autoa sen sijaan käytän vain hyötykäyttöön. Vietän paljon aikaa perheen parissa. Viiden hengen perheeseemme kuuluu kolme lasta, joista nuorimmat käyvät päiväkodissa. Lasten hoitamisen oheella nautin kirjojen lukemisesta ja monenlaisesta pikku puuhastelusta.
Kategoria(t): pyöräily, pyöräilyn edistäminen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s